Werk van het laatste jaar.

uit 2016 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Waar kan ik naar binnen?

2019

Acht landschappen

2018

Torens en luchten

2018

Een stad op een berg

2016

Wandeling omhoog.

Beschutting

2017

Begonnen met een achtergrond van golven. (Wave after wave of grace). Later donkere boomvormen op de voorgrond toegevoegd.  Als kind voelde ik me veilig in het oude, donkere, bos met grote stammen.  In dit werk kijk ik vanuit deze donkerte naar het licht in het landschap buiten het bos.

Stadsgezicht

2017

Een nachtelijke "opdracht": ga vrij tekenen op de vloer van het atelier. Ik had een voorbewerkt doek liggen van 160x200 en heb 's nachts heerlijk getekend. 's Morgens pas ontdekt hoe het schilderij is geworden. De ondergrond is dus in acryl geschilderd. Erover is met houtskool getekend. Later is de Onze Lieve Vrouwetoren toegevoegd.

De brug

2016

Op zoek naar een grote beweging op groot formaat papier. Door de grote beweging kom ik dichter bij mijn hart. Er ontstaat een brug tussen de bergen. Een nietig mens opent zijn armen naar de hemel.

Zonder titel 201607

2016

Op zoek naar grote bewegingen, op zoek naar mijn hart. Mijn co-artist Trudy de Mooy voegde met vrijmoedigheid een grote gele vlek toe. Deze is, enigszins bewerkt, geaccepteerd.

Je bent een pijl op mijn boog, bedoeld en doelgericht.

2016

Waarom ben ik hier? Ik ben als een handgemaakte, met liefde gesneden, pijl op een boog, bedoeld en doelgericht.

Pappa, ik vertrouw je.

2016

Hoe geloof je? Hoe vertrouw je? Een voorbeeld van vertrouwen is Trust-fall: je achterover laten vallen in het vertrouwen dat je opgevangen wordt. Bij mij komt het beeld naar boven van de zondagse wandeling met mijn vader. Ik leg mijn hand in de zijne... en het is veilig.